viernes, octubre 27, 2006

Okay, East Perth, we've had a problem here.

'Okay, East Perth, we've had a problem here.'
'This is East Perth HQ. Say again please.'
'East Perth, we've had a problem. We've not updated ewiki migration protocol in some months.'

No voldria dir que tenim un problema tant gran com els tripulants de l'Apollo13, però en tenim un dels cabrons.

Com a introducció a aquesta nova història per no dormir diré, per a qui no ho sapiga, que durant la instal·lació de la NWiki es migra tot el contingut de les eWikis ja creades en el site a NWikis. No volem pas putejar a ningú, si hi ha gent que faci servir la versió que incorpora Moodle, té tot el dret a conservar el seu treball (inclús incluem un parser de ewiki para nostagicos).

Resulta que la última vegada que es va revisar el protocol a seguir en la instal·lació de la NWiki va se el Maig passat. Les modificacions les va fer l'Eloy Lafuente (uno de los grandes de Moodle) i ho va fer basant-se en l'script de creació de les taules de la NWiki que hi havia al repositori de Sourceforge. Per aquelles epoques, nosaltres haviem abandonat aquell servidor i ens haviem mudat a LaFarga. Això significa que fa nosequantes versions de la NWiki que no es fa la migració de eWiki o no es fa correctament.

He estat mirant per sobre el mysql.php i vaya tela. No se si intentar arreglar el codi o si començar-lo de zero... Em sembla que a partir de la setmana vinent ens haurem de replantejar algunes prioritats.

No hay comentarios: