martes, octubre 31, 2006

Feina per al DFWikiTeam3: Backups

Referent al tema backups, he estat parlant amb el Marc aquest migdia, i hem decidit aplicar una solució en dues fases. Primer s'arreglarà el codi per tal que funcionin totes les possibles situacions d'exportació/importació. I després es farà que sigui compatible amb totes les versions de NWiki.

La primera fase començarà de forma immediata. La segona, començarà quan s'hagin fet les modificacions relatives a la base de dades en XML. D'aquesta manera en assegurem que no haurém de modificar codi degut a aquest tema. Encara que ens interessa a tots que la segona fase s'acabi com més aviat millor, porto desde Juliol insistint en aquest tema, no ens podem permetre perdre el temps implementant solucions que ens poden durar un parell de releases.

Aquesta tarda he estat parlant amb el Javi i en Marc i els he fet una mica d'introducció al sistema de backups de Moodle i al nostre sistema d'export/import.

Mentre feiem aquesta intro., ja em localitzat un parell de coses que no es tenien en compte. Basicament, el que els he dit que fessin és que provin en profunditat els dos sistemes i arreglin les quatre tonteries que ens hem olvidat (per exemple els vots). Ara mateix es poden fer restauracións que funcionen, en les que no perd contingut i amb les que es pot treballar.

La única situació que no està implementada és la seguent: quan s'utilitza l'eina d'importació d'XML, també es deixa escollir un backup d'un curs. Amb aquesta acció, s'han de reconeixer si dins del backup hi ha una e-wiki o nwiki i aplicar l'algorisme corresponent. S'hauria de trobar la manera de diferenciar l'una de l'altra, ja que ara no es fa bé.

He quedat que el DFWikiTeam3, que dedicarien un parell de dies a provar la NWiki i a arreglar les errades i uns 5 o 7 dies a implementar el que falta. D' aquesta manera, el dimecres que bé segurament tot torni a funcionar com és degut i per la següent reunió, tindrem implementada una funcionalitat nova.

No hay comentarios: