lunes, febrero 04, 2008

Votacions per incloure NWiki a Moodle

Moodle ens vol pendre el pèl un altre cop!!!

Després de dedicar tots aquest anys a dissenyar la NWiki, el senyor Martin Dougiamas, ha posat aquest post al forum Wiki de Moodle.

Resulta que ha aparegut una cosa feta per la gent de la Open Univertity a la que diuen OU Wiki. OU de Open University i Wiki perque es suposa que és una wiki. Doncs, a mi em sembla el timo de la estampita... Si aquesta merdeta no és una wiki, és una finestra amb un editor WYSIWYG on pots escriure coses i et fa control de versions, res més.

Ja fa un temps es va fer una votació per incloure la NWiki a la versió 2.0 de Moodle, MD, ja no t'enrecordes de tots el vots que vam tindre?? Nosaltres no vam obrir pas aquell ticket del tracker, va ser iniciativa de la comunitat... Que passa, com que no la vau iniciar vosaltres, queda invalidada??

Em sembla molt fort que es posi en comparació una aplicació que porta 3 anys funcionant amb una altra que encara no té ni sis mesos.

Vale, que la nostra wiki te bugs? Ostres, que passa, que la OU Wiki no en té? Collons, he tardat menys d'un minut en fer-la petar....

Que el codi de la nostra wiki no hi ha qui l'entengui.... Home, facil no és, és un monstre. Peró és que ens agrada fer coses, I+D, a DFWikiLabs ens agrada innovar, tenim inquituds... Si quan fa dos anys ens vau dir que volieu la nostra wiki ens haguessiu donat una llista de requiriments i funcionalitats....

Bueno, ja no tinc ganes de seguir parlant del tema... AQUI us deixo el link al curs de prova on hi ha la votació per escullir la millor wiki per a Moodle 2.0.

Gracies a tots!

2 comentarios:

Unknown dijo...

L'article em sembla impecablement ben explicat. Si no et fa res, l'usaré el text per a continuar amb la campanya des del meu blog.

Comença a ser insultant el caciquisme que es respira a Moodle.

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.