lunes, octubre 15, 2007

Robert'); DROP TABLE Students;


Sin comentarios..... ;)

viernes, octubre 05, 2007

Jornades PHP O.K.I.

Ja deu fer una parell de setmanes que vam marxar als Estats Units i encara no he fet cap post al respecte, així que, ahí va...

Doncs resulta que la gent del Middlebury College van organitzar unes jornades PHP O.K.I. i ens van invitar a assistir-hi per la nostra relació amb el projecte Campus.

Asi que el trio calabera: en Marc Alier, en Francesc Santanach

i jo vam agafar un avió cap a U.S.A.


Un cop a Middlebury, VT, ens esparaven dos dies de feina i de comentar les especificacions de la versió 3 del O.K.I. amb la gent de M.I.T., d'Apple Education, MoodleRooms, etc.

No veas com curren aquest tius, ens ficaven en una sala de reunions a les 9 del matí i no paraven fins a les 6 de la tarda...


Conclusions del viatge: me podia haber quedao en casa. Pel que fa a la feina, vaig resoldre més problemes parlant amb al Francesc a l'avió que no pas amb 15 persones amb les que ens reuniem cada dia. La veritat, el Marc em va tornar a vendre una moto, jo pensava que anavem "a hablar de mi libro" peró tot estava centrat en la feina del Adam i l'Alex amb el Segue. Normal, eren el anfitrions. Peró em va sobtar molt que la gent del O.K.I., no sabés quina era l'arquitectura del projecte Campus ni com utilitzavem les seves interficies.

Per altra banda, va ser un viatge genial, veure Canada i els Estats Units i fer una mica de turisme... Amb tota la feinada que tenim ultimament, ja ha anat bé una mica de relax.